2009-05-31 10:52:39• hírek • Parajdi Andrea

Éjfélig tomboltak a szatmáriak

Deejay David & Doni kezdték meg a városnap esti koncertjeinek sorát, majd a Zanzibár, a Parlament és Dj Projekt is színpadra léptek. A vegyes zenekínálat a színpad köré vonzotta a tömeget, s a kitartó közönség az eső ellenére is éjfélig bulizott.

Szatmárnémeti városnapi programjait nem kímélte a szeszélyes időjárás. A Miss Szatmár szépségverseny indulása előtt zuhogni kezdett az eső, amely a programok végéig nem is szűnt meg. A lakosság ennek ellenére nem fújt visszavonulót, és az éjféli tűzijátékig bulizott.

A zenekínálat ezúttal is több műfajt ölelt át. A house zenék kedvelőinek Deejay David & Doni, illetve Dj Projekt fülbemászó dalai szóltak, míg a pop és rock stílus követői a magyarországi Zanzibárra bulizhattak, a könnyedebb pop dallamokról pedig a romániai Parlament gondoskodott. A népzenerajongók a Kossuth kertben hallgathattak folk előadókat. A Kossuth kerti program 15 órakor kezdődött és szintén éjfélkor fejeződött be.

Szatmárnémeti 13. városnapi rendezvénye bár szerényebb ünneplést tett lehetővé, a hagyományokat megőrizte: éjfélkor fénybe borult az ég, a korábbi évekhez képest új elemekkel gazdagodott szétszóródó tűzijátéktól.

A képekre kattintva elérhető a képgaléria


Pörgős dalaival felrázta a tömeget a Dj Projekt formáció
Pörgős dalaival rázta fel a tömeget a Dj Projekt formáció



A magyarországi Zanzibár együttesnek is nagy sikere volt
A magyarországi Zanzibár együttesnek is nagy sikere volt



A Parlament együttes popzenéire is vevő volt a közönség
A Parlament együttes popzenéire is vevő volt a közönség


A képekre kattintva elérhető a képgaléria

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: